Sidevisninger i alt

onsdag den 25. januar 2012

Happy!

WAUW! Tiden flyver afsted, og vi ved alle, at det kun sker, når man er i godt selskab, eller har travlt.
Jeg har travlt....og jeg elsker det! Jeg ligger ikke vandret, men jeg er i et godt move - forward!

Som I ved, bestemte jeg mig for, at blive selvstændig og følge mit hjerte. Det slår aldrig fejl, at følge sit hjerte. Alt sker bare meget nemmere. Jeg ved godt, hvorfor jeg ikke gjorde det noget før. Jeg var bange. Bange for at det IKKE ville gå godt. Jeg ville kontrollere og bestemme.....

Hvordan mister man så kontrollen og bare lader sige flyde med? Jeg læste en bog! Helt tilfældigt - (jeg tror ikke på tilfældigheder), fik jeg smidt en bog i hovedet. Bogstavligt talt. Jeg var hos min gode ven, oppe i Nordjylland. På hans bord lå en bog - "Spørg dine guider" af Sonia Choquette.Jeg spurgte til den, og han smed den i hovedet på - helt bogstavligt.

Normalt læser jeg ikke mange bøger, eller det gør jeg, i perioder. Ellers bruger jeg dem, som opslagsbøger. Søger svar, ved at slå "tilfældigt" op i dem. Det samme med denne. Men så skete der noget. Den fangede mig.
Jeg måtte bare eje og læse den. Jeg har læst den 2 gange nu og bruger den, som opslagsbog ofte.

Jeg ved jo godt, at der findes en større energi i universet, som vi ikke nødvendigvis forstår, eller skal forstå. Men en energi, som vi frit kan bruge af.

Så det var det jeg gjorde. Jeg begyndte bevidst at bruge af energien. Kald det engle, guider, Gud, Jesus, Jomfru Marie eller hvad du bedst kan forholde dig til.
Jeg har lært at sige ENGLE. 
Når jeg siger det højt - og det gør jeg, så bliver der kigget lidt skævt til mig.....og hvad så. Det er da kun godt, at ruske lidt i omgivelserne.

Men det var altså med hjælp fra englene, at jeg tog mit livs beslutning og kom videre. DET HAR JEG IKKE FORTRUDT!

Hvorfor er der så ikke flere, som bruger af denne energi? Måske fordi, det lyder lidt fjollet, måske ved man ikke hvordan, eller man er for kontrollerende til, at åbne for muligheden.

Men prøv nu bare, du behøver ikke sige det til nogen.


Der er mange bøger om engle. Men denne tiltalte mig. Eller når en bog bliver SMIDT i hovedet på dig, så er der nok en mening med det.

Lav en god dag!
BilleIngen kommentarer:

Send en kommentar