Sidevisninger i alt

fredag den 9. marts 2012

Fællesaften i Kosmos Centret

For et år siden besøgte jeg, for første gang, Kosmoscenter på Bjelkes Allé på Nørrebro i København.
Jeg tilmeldte mig en hel dag, sammen med 7 andre, til clairvoyance etc.

Kosmos centret er stiftet af Ingelise og Steen Landsy. De er om nogen pionerer, i denne verden af alternative behandlere.
Siden 1976 har de undervist over 7000 mennesker. Det er jo noget af en bedrift. Da jeg blev undervist i mine evners brug, af Gjertrud Berlon. Omtalte hun ofte Ingelise og Steen Landsy rosende og med stor respekt. Hvis jeg ikke tager meget fejl, var det Steen, der i sin tid uddannede Gertrud.

Sidste års oplevelse var så god, at jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev. Der kommer meget spændende fra dem. Desværre har det ikke passet ind i mine planer.

Men så forleden, kom der et tilbud om "Fællesaften" - det lød godt. Tidspunktet passede, så jeg bestilte fluks 2 billetter.
I går mødtes jeg med min veninde Anette, foran Kosmos centret, og vi havde en dejlig aften.

Ingelise og Steen havde inviteret Maya Fridan til, at give beskeder videre til publikum. Ca. 80 deltagere var der og en skøn atmosfære.

Ingelise bød velkommen og guidede os i en 7 minutters meditation, så energien, kunne komme op i fulde omdrejninger.

Vi havde alle, skrevet vores navn på en lap papir, og lagt den i en kurv. Maya og Steen, trak så 3 navne op af kurven, og indbød person bag til en clairvoyance. Op på platformen med dem.
Det kan måske godt virke lidt skræmmende, at få dele at sit liv rullet op, for mere end 75 tilskuere. Men alle både Ingelise, Maya og Steen formår, at formidle budskaber i en afslappet og humoristisk tone.

Ligeledes trak Ingelise navne op af kurven og tegnede et auragram. Auragrammet blev tolket af Maya og Steen. Det er så spændende en måde, at arbejde på og jeg blev meget inspireret.

Der var selvfølgelig også afdødekontakt. Her var det mest Maya, som var på. Steen mener åbenbart ikke, at have de evner. Men han fik dog Ellen igennem.....skønt det var ikke søsterkærlighed, der blev formidlet her!

Historien kort. En afdød kvinde kom igennem. Hun var gået over for et par år siden. Hendes søster - Ellen, var død noget før hun selv. De havde ikke haft det bedste forhold - mildest talt. Men beskeden var, at de havde "fundet" hinanden igen i den åndelige verden.

Efter kaffe/te/kage og en tiltrængt - nedkølings pause :) - var alle 3 på igen. Denne gang suppleret af 6 styk, næsten færdige clairvoyante, fra Maya's skole. De gik rundt blandt publikum og videregav beskeder.

Kl. 2130 var arrangementet slut. Kl. 2145 sagde jeg pænt farvel til Anette og gik til bussen. Foran mig over Assitens kirkegården, hang den flotteste fuldmåne og lyste.


TAK  til Maya Fridan, Ingelise og Steen for en god og hyggelig aften.

Bille
www.flemmingbille.com


Ingen kommentarer:

Send en kommentar